Programma
House Dance Forever1

House Dance Forever Battles - Summer Dance Forever 2021

House Dance Forever Battles - Summer Dance Forever 2021

zaterdag 21 augustus 2021

zaterdag 21 augustus 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 13:30, Hoofdprogramma: 14:30

Het is bij dit programma verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app óf een coronacertificaat (DCC) in de app van een ander Europees land te tonen aan de ingang. Dit kan een volledige vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag. In geval van het laatste moeten bezoekers een gratis testafspraak inplannen via testenvoortoegang.org. Na afname van de test ontvang je binnen een uur de uitslag en op vertoon van een negatieve testbewijs krijg je vervolgens toegang tot de zaal. Je test mag maximaal 24 uur oud zijn.

Check alle actuele informatie in de FAQ op de website van Summer Dance Forever.

Kun je niet afreizen naar Paradiso? Volg dit programma dan via de livestream op live.summerdanceforever.com. De voorrondes zijn gratis te bekijken. Voor de finale kan via de livestream-website een ticket gekocht worden voor 5 euro (exclusief lokaal tarief btw). 

House Dance Forever is onderdeel van het internationale hiphopdansfestival Summer Dance Forever. De top 12 beste house dance dansers komen naar Amsterdam en nemen het tegen elkaar op voor een driekoppige internationale jury bestaande uit de crème de la crème. Daar waar tijdens andere evenementen de jury comfortabel achter een tafel haar oordeel velt, bestaat die scheidslijn tijdens Forever niet. De laatste drie dansers mogen het opnemen tegen een jurylid naar keuze. De winnaar valt eeuwige roem en prijzengeld ten deel.

 • Jury: Frankie J, Frankwa, Wesley
 • Dj’s: KC the Funkaholic & Leroy
 • Hosts: John Agesilas & Lamine

Als je deel wilt nemen aan de battle, moet je je eerst plaatsen in de online preselecties. De insluiting sluit 22 juni. Minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Summer Dance Forever
Amsterdam is elk jaar in augustus de wereldhoofdstad van de dans. Naast battles waarin dansers het tegen elkaar opnemen, theatervoorstellingen van gevestigd talent, jonge en nieuwe makers, clubnachten met soulvolle dansmuziek en workshops voor alle dansstijlen biedt hiphopdansfestival Summer Dance Forever een toegankelijk en divers programma voor dansers en dansliefhebbers.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Summer Dance Forever merch

  SDF Merch1 1
  SDF Merch2 1
  SDF merchfoto 1

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma