Programma
1 211117 151630

Hot Flash Heat Wave

Hot Flash Heat Wave

woensdag 31 augustus 2022

woensdag 31 augustus 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

"Hello EU/ UK we have some bummer news to spill.. due to unforeseen circumstances, our Sportswear EU/ UK tour is on hold until 2023. We promise to make it back as soon as it makes sense for us. Until then we send our love and miss you greatly."- Hot Flash Heat Wave

Hot Flash Heat Wave is het trio Adam Abildgaard, Nick Duffy en Ted Davis uit San Francisco. Ze hebben een uniek en veelzijdig geluid; hedendaagse indiepop met een aanstekelijke gitaar, zonovergoten melodieën en soms snufjes van psychedelica, bedroom pop en post-punk. Daarnaast zijn invloeden van My Bloody Valentine, Frank Ocean en New Order te horen. Sinds hun debuut heeft de band een loyale fanbasis opgebouwd. In 2019 brachten ze hun EP 'Mood Ring' uit en gaven ze een Indiestad concert in Cinetol. Nu zijn ze terug met nieuwe singles, die een eerste indruk geven van hun aankomend album, en een concert in Paradiso's kleine zaal.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Hot Flash Heat Wave
Op woensdag 31 augustus 2022 geeft Hot Flash Heat Wave een concert in Paradiso. Klik hier voor meer tickets en informatie.

Hot Flash Heat Wave

Hot Flash Heat Wave - Grudge

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma