Hoodie allen

Hoodie Allen + Connor Price

Hoodie Allen + Connor Price

donderdag 9 februari 2023

donderdag 9 februari 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Hoodie Allen is een Amerikaanse rapper en singer-songwriter uit Plainview, New York. Hij gaf zijn marketingbaan bij Google op om zich volledig op de hiphop te storten. En met succes: vooral op Amerikaanse universiteiten slaan zijn teksten over roem, vrouwen en feesten enorm aan. Zeker met zijn gezonde dosis college humor, de nodige zelfspot en natuurlijk zijn frisse mix van pop en rap.

Op zijn nieuwste volledige release 'b☺b' levert de zanger op liefdesverdriet geïnspireerde emo-hooks. De acht nummers van deze release balanceren tussen aanstekelijke popmelodieën en punky gitaarriffs. Een plotselinge wending van zijn gebruikelijke speelse raps: deze plaat neemt ons mee op een zeer persoonlijke reis door de rommeligheid die bij een break-up komt kijken.

Deze wending naar alternatieve poppunk is echter niet geheel onverwacht, aangezien Hoodie eerder toerde met onder meer Fall Out Boy, opende voor Panic at the Disco en Twenty One Pilots, en samenwerkte met Mark Hoppus (van Blink 182) en State Champs.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Hoodie Allen
Hqdefault 221115 144214

Hoodie Allen

Wouldn't That Be Nice

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma