Programma
Paradiso

Hockey Dad, exmagician

Hockey Dad, exmagician

zondag 22 mei 2016

zondag 22 mei 2016

Dit double bill-concert brengt twee maal een duo: een dubbele portie psychedelische surf-rock door Hockey Dad en exmagician in Paradiso.

Hockey Dad
Hockey Dad is een surf-rock duo uit Australië dat een overrompelende mix van gruizige gitaarlijnen, doffe drums en felle zang met een flinke lo-fi  saus op het menu heeft staan. Zach Stephenson en Billy Flaming brengen naar verwachten in augustus hun debuutalbum ‘Boronia’ uit waarop de onlangs goed ontvangen single ‘I Need A Woman’ is te vinden. Verwacht nummers met niet al te serieuze onderwerpen die recht uit de surf- en skate-cultuur van geboorteplaats Wollongong komen.

exmagician
Danny Todd en James Smith waren voorheen bekend van band Cashier No. 9 maar hebben nu een geheel nieuw hoofdstuk geopend met exmagician. Afgelopen zomer debuteerden de twee vrienden uit Dublin op het Standon Calling Festival waarna hun eerste album ‘Scan the Blue’ dat dit jaar uitkwam goed ontvangen werd. De aanstekelijke shoegaze met psychedelische invloeden halen het zonnetje in de Kleine Zaal naar binnen.

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2016. Meer informatie.

Paradiso Programme

Programma