Programma
Hitklup website

Hitklup

Hitklup

dinsdag 30 juni 2020

dinsdag 30 juni 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)
Nederlands:
Het programma van Hitklup op 30 juni is uitgesteld en vindt nu plaats op dinsdag 6 juli 2021 om 20:00 (zaal open: 19:00 uur). De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 
English:
The June 30th event of Hitklup is postponed to Tuesday July 6th, 2021 at 20:00h (doors: 19:00h). The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

Een goede film wordt gedragen door muziek. Maar soms is de muziek van een film zo goed, dat de liedjes nog blijven hangen terwijl het verhaal alweer vergeten is. Daarom brengt Hitklup at the Movies een ode aan de mooiste filmliedjes.

Gepresenteerd door Leo Blokhuis en gezongen door een geweldige line-up van zangers en zangeressen. Met o.a. Anneke van Giersbergen, Beatrice van der Poel, Henk Hofstede, Christine de Boer, Frank Lammers, Jan Rot, Monique Klemann, René van Kooten, Jim de Groot, Mieke Stemerdink, Sjors van der Panne, Ricky Koole, Rayen Panday, Aysha de Groot, Martin van der Starre en Lucretia van der Vloot.

Foto: Martin Pluimers

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Hitklup

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma