Programma
Hitklup website

Hitklup

Hitklup

Tuesday 6 July 2021

Tuesday 6 July 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

De Hitklup is verplaatst naar dinsdag 12 juli 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

Een goede film wordt gedragen door muziek. Maar soms is de muziek van een film zo goed, dat de liedjes nog blijven hangen terwijl het verhaal alweer vergeten is. Daarom brengt Hitklup at the Movies een ode aan de mooiste filmliedjes.

Gepresenteerd door Leo Blokhuis en gezongen door een geweldige line-up van zangers en zangeressen. Met o.a. Anneke van Giersbergen, Beatrice van der Poel, Henk Hofstede, Christine de Boer, Frank Lammers, Jan Rot, Monique Klemann, René van Kooten, Jim de Groot, Mieke Stemerdink, Sjors van der Panne, Ricky Koole, Rayen Panday, Aysha de Groot, Martin van der Starre en Lucretia van der Vloot.

Foto: Martin Pluimers

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Hitklup

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma