Programma
Hippo web

Hippo Campus + Lauran Hibberd

Hippo Campus + Lauran Hibberd

vrijdag 7 juni 2019

vrijdag 7 juni 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit is de nieuwe datum voor het uitgestelde concert van 1 maart 2019. Tickets gekocht voor die datum zijn geldig voor deze datum of kunnen worden geretourneerd aan Ticketmaster via dit contactformulier. 

De jongens van Hippo Campus uit Minnesota zijn amper 21 jaar oud en maken aanstekelijke, melodieuze indiepop met hier en daar een duister randje. Vorig jaar verscheen het debuutalbum 'Landmark' dat ze opnamen met BJ Burton (Bon Iver, Sylvan Esso). Nu is er de nieuwe single 'Bambi'. Het door drumcomputers en synthesizers gedreven nummer is het eerste voorproefje voor het tweede album dat begin 2019 uitkomt. 

Voorprogramma: Lauran Hibberd

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Hippo Campus
  • Lauran Hibberd
Op vrijdag 7 juni 2019 geeft Hippo Campus een concert in Paradiso Noord in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Bambi

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma