Programma
Hinds persfoto LR

Hinds

Hinds

Saturday 5 September 2020

Saturday 5 September 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)

Nederlands:
Het concert van Hinds op 5 september is afgelast in verband met het coronavirus. Gezien de omvang van het programma van Paradiso dat al is afgelast, kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. Wanneer alle details duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. Updates over programma’s zullen ook beschikbaar komen op de programma-pagina’s op onze website.

English:
The Hinds concert of September 5th is cancelled due to the coronavirus. Due to the extensive amount of events in Paradiso that's been suspended, it may take a few weeks before there is more information on the consequences. When more details are known, information will be sent by email to all ticket holders.

===

Amber Grimbergen, Ana Perrote, Carlotta Cosials en Ade Martin oftewel de band Hinds maakt speelse indie- en garagerock, waarin je invloeden van onder andere Mac DeMarco, Ty Segall en The Black Lips kunt herkennen. Het viertal uit Madrid brak door in 2016 met debuutalbum ‘Leave Me Alone’ en opvolger ‘I Don’t Run’ uit 2018 en was al eerder te zien op festivals als Best Kept Secret, Glastonbury en Coachella. De muziek van Hinds valt op door hun ontwapenende en emotionele teksten en tijdens hun energieke liveshows spat het speelplezier van het podium. Op dit moment werkt Hinds aan hun derde studioalbum, het eerste nummer genaamd ‘Riding Solo’ is nu al te beluisteren. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Hinds
Hinds - Good Bad Times

Hinds

Good Bad Times

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hinds - Riding Solo

Hinds

Riding Solo

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma