Programma
Ritme V Dstad

Het Ritme van de Stad

Het Ritme van de Stad

dinsdag 2 mei 2023

dinsdag 2 mei 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Aanschaf van lidmaatschap is geldig entreebewijs | Gratis toegang voor Stadspashouders

LET OP:In verband met werkzaamheden voor de deur vragen wij bezoekers op tijd te komen. Meer informatie is te vinden via de website van Gemeente Amsterdam.

Muziekcentrum Eiwerk, HVO-Querido, Het Leger des Heils en Centrum de Brouwerij organiseren samen elke eerste dinsdag van de maand in 2023 Sociale Concerten in de Bovenzaal van Paradiso.

Na drie zomerse edities van de “Het Ritme van de Stad” concertreeks in het Vondelpark Openluchttheater, slaan de vier organisaties hun handen in één en treden er elke maand een groot aantal talenten op in muziektempel Paradiso. Van rock tot pop, van reggae tot soul, van songwriters tot swingende bands. Met Het Ritme van de Stad laten we zien dat muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn en zorgen we voor verbinding tussen cultuur, welzijn en de stad.Dit mooie initiatief geeft muzikanten van de vier organisaties de mogelijkheid om hun passie op een prachtig openbaar podium te delen met elkaar en het publiek. Samen met andere muziekliefhebbers in Amsterdam vormen we een steeds bekendere sociale muziekcommunity met een steeds groter kloppend hart: Het Ritme van de Stad.

Stadspas:
Stadspashouders krijgen gratis toegang. Let op: dit gaat om een beperkt aantal kaarten, dus wees er vroeg bij!

Line-up

Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma