Ritme V Dstad

Het Ritme van de Stad

Het Ritme van de Stad

dinsdag 7 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

In DIP (Dinsdag in Paradiso)

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 23:30, Hoofdprogramma: 19:30

Entree gratis voor Stadspas en Vrienden van Paradiso.

Muziekcentrum Eiwerk, HVO-Querido, Het Leger des Heils en Centrum de Brouwerij organiseren samen elke eerste dinsdag van de maand in 2023 Sociale Concerten in de Bovenzaal van Paradiso.

Na drie zomerse edities van de “Het Ritme van de Stad” concertreeks in het Vondelpark Openluchttheater, slaan de vier organisaties hun handen in één en treden er elke maand een groot aantal talenten op in muziektempel Paradiso. Van rock tot pop, van reggae tot soul, van songwriters tot swingende bands. Met Het Ritme van de Stad laten we zien dat muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn en zorgen we voor verbinding tussen cultuur, welzijn en de stad.

Dit mooie initiatief geeft muzikanten van de vier organisaties de mogelijkheid om hun passie op een prachtig openbaar podium te delen met elkaar en het publiek. Samen met andere muziekliefhebbers in Amsterdam vormen we een steeds bekendere sociale muziekcommunity met een steeds groter kloppend hart: Het Ritme van de Stad.

Line-up

Bovenzaal

    Route naar DIP (Dinsdag in Paradiso)

    DIP vindt elke dinsdagavond plaats in de Bovenzaal van Paradiso. Deze ruimte is toegankelijk door de rechter trap vanaf de binnenkomst hal te gebruiken en naar de eerste verdieping te lopen. Aan de rechterzijde vind je dan de Bovenzaal. Voor rolstoelgebruikers is deze ruimte toegankelijk via de lift. Deze kunt u toegang voor vragen bij de receptie. Klik hier voor meer informatie over toegankelijkheid.

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma