Programma
Ritme V Dstad

Het Ritme van de Stad

Het Ritme van de Stad

dinsdag 4 juli 2023

dinsdag 4 juli 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 23:00, Hoofdprogramma: 19:30

Aanschaf van lidmaatschap is geldig entreebewijs | Gratis toegang voor Stadspashouders

Muziekcentrum Eiwerk, HVO-Querido, Het Leger des Heils en Centrum de Brouwerij organiseren samen elke eerste dinsdag van de maand in 2023 Sociale Concerten. Deze laatste editie zal groots gevierd worden in de Tolhuistuin (IJpromenade 2, Amsterdam-Noord). 

Na drie zomerse edities van de “Het Ritme van de Stad” concertreeks in het Vondelpark Openluchttheater, slaan de vier organisaties hun handen in één en treden er elke maand een groot aantal talenten op in muziektempel Paradiso. Van rock tot pop, van reggae tot soul, van songwriters tot swingende bands. Met Het Ritme van de Stad laten we zien dat muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn en zorgen we voor verbinding tussen cultuur, welzijn en de stad. Dit mooie initiatief geeft muzikanten van de vier organisaties de mogelijkheid om hun passie op een prachtig openbaar podium te delen met elkaar en het publiek. Samen met andere muziekliefhebbers in Amsterdam vormen we een steeds bekendere sociale muziekcommunity met een steeds groter kloppend hart: Het Ritme van de Stad.

Stadspas:
Stadspashouders krijgen gratis toegang. Let op: dit gaat om een beperkt aantal kaarten, dus wees er vroeg bij!

Programma:
19:00 uur: Zaal open - Eiwerk DJ collectief
19:30 uur: The Mystifiers minibands - HVO-Querido & Eiwerk
20:50 uur: Pianist Raymond - De Brouwerij
21:05 uur: LegerDesHeils’ Urban Kintsugi Sounds
21.30 uur: Eiwerk’s Airplane Windows
22.10 – 23:00 uur: Afsluiting met Eiwerk DJ collectief

Line-up

Club

  • The Mystifiers minibands
  • Pianist Raymond
  • LegerDesHeils' Urban Kintsugi Sounds
  • Eiwerk's Airplane Windows
  • Eiwerk DJ collectief

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma