Programma
Paradiso

Het Moederdagconcert: o.a. Monique Klemann, Meral Polat, F. Starik, Nelly Frijda, Frits Lambrechts, Bob Fosko

Het Moederdagconcert: o.a. Monique Klemann, Meral Polat, F. Starik, Nelly Frijda, Frits Lambrechts, Bob Fosko

zondag 10 mei 2015

zondag 10 mei 2015

Programma met zit- en staanplaatsen.

Met medewerking van Monique Klemann (Lois Lane) en dochter Merel, Meral Polat, Frans van Deursen, Martin van der Starre, F. Starik, Nelly Frijda, Frits Lambrechts, Suus de Groot (Sue The Night), Bob Fosko (Raggende Manne), Ella Wonder (pEp), Marjan Luif, Steyn de Leeuwe en band.

Iedereen heeft een moeder. Daar begon ooit je leven. Een moeder is voor veel kunstenaars en muzikanten een bron van inspiratie geweest. Er zijn ontelbare liederen geschreven over moeders en het wordt de hoogste tijd om maar eens een nieuwe traditie te starten. Het Moederdagconcert!

Een bijzondere line up van artiesten - allerlei generaties door elkaar heen - die allemaal een eigen keuze hebben gemaakt voor een bijzonder lied van, voor of over moeders of over het moederschap. F.Starik zal tijdens het programma een aantal keren voordragen uit zijn boek ‘Moeder doen’. En een geweldige band, zonen van moeders, Wouter Planteijdt, Martijn Bosman, Thijs Vermeulen, Rudi de Graaff en Dionys Breukers. De presentatie van de middag is in handen van initiatiefnemer Bob Fosko.

Voor de jongste bezoekers is er kinderopvang aanwezig.

Paradiso Programme

Programma