Programma
Ballongezelschap

Het Amsterdams Ballongezelschap presenteert: Het Magies Netwerk

Het Amsterdams Ballongezelschap presenteert: Het Magies Netwerk

donderdag 28 december 2017

donderdag 28 december 2017

In Paradiso

Zaal open: 21:30, Zaal sluit: 06:00, Hoofdprogramma: 21:30


Naast een digitaal netwerk, beschikt het Amsterdams Ballon Gezelschap over een mysterieuze troef: Het Magies Netwerk.

Geweven door creatieve geesten uit alle windrichtingen en vele culturen. In de loop van 45 jaar hebben tal van artiesten, activisten, sjamanen en geestverwanten hun beste krachten gegeven, om in Ruigoord een culturele vrijhaven te creëren. Met dit Magies Netwerk worden fantastische dromen opgevangen en gerealiseerd. Uit Afrika, Australië, India, Mongolië, uit heel Europa, en natuurlijk uit Amsterdam.

In dit 29e showspektakel van het Amsterdams Ballon Gezelschap lichten wij in Dionysische extase een tip op van de magiese sluier.

Grote Zaal 
Show Amsterdams Ballon Gezelschap
La Panika (BE)
Dj Kid Culture
Dj Krien Jozeph & Merante Tamar

Bovenzaal 
De Jolly mango's
Trikosis (IR)
OOOstblok 
Open the gates (UK)
Dj Steffnitz

Kelder (Guest only) 
Dj Lars Johansson
Charlie Stripe


Al 26 jaar organiseert het Amsterdams Ballon Gezelschap (ABG) jaarlijks een show in Paradiso. Maatschappelijke onderwerpen staan er centraal met titels als Psiluminati, Hollanditis, De Werkelijke Loosheid, Het Luisterrijk, Sint Juttemis, Koning Klant, De Vrijpartij, of Zero Intolerance. De optredens zijn spektakelstukken van amateurs en professionals, vol kunst- en vliegwerk gecombineerd met poëzie, muziek en liederen; toneel waarbij ook het publiek deel uitmaakt van de performance.

Bekijk evenement op Facebook

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma