Programma
HBA website

Herman Brood Academie on Tour

Herman Brood Academie on Tour

maandag 25 januari 2021

maandag 25 januari 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

LET OP! DIT PROGRAMMA GAAT NIET DOOR EN WORDT UITGESTELD TOT EEN LATER TE BEPALEN DATUM
(English info below)
Nederlands:
Vanwege aangescherpte maatregelen genomen door de overheid om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan, is dit programma tot nader order uitgesteld. Alle tickethouders worden per mail op de hoogte gesteld.
English:
The Dutch Government has taken measures to reduce the spread of COVID-19. Therefore, this concert is postponed until further notice. More information will be sent to all ticket holders.

-----

De Herman Brood Academie on Tour is een springplank voor opkomende bands van de Herman Brood Academie. Vanavond zie je de showcase van de beste bands van de Utrechtse school. Dit is een unieke kans om het huidige talent van Nederland te zien. Bands als Rondé, Emil Landman, Lakshmi en Banji zijn al eerder mee geweest op tour. 

Deze editie reizen Daphne van Ditshuizen (bekend van The Voice), Kalaallit Nunaat, Two And A Half Girl en WAUS door het land. Op 25 januari zijn de artiesten te zien in Paradiso.

De entree is gratis, mits je bent aangemeld voor het Facebookevenement.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Daphne van Ditshuizen
  • Kalaallit Nunaat
  • Two and a Half Girl
  • WAUS

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma