Programma
Paradiso

Herman Brood Academie On Tour

Herman Brood Academie On Tour

woensdag 22 februari 2017

woensdag 22 februari 2017

Gratis toegang na RSVP via het Facebook-event.

Somersault Baby is het nieuwste project van Maaike van der Voort. Geïnspireerd door artiesten als PJ Harvey en the Pixies maakt zij zogenaamde 'sludgepop'. Met Leon van Amsterdam en Rutger Dingemans als strakke fundering van de band zul je sterk in je schoenen moeten staan om niet weggeblazen te worden.

FOES, catchy songs in een hard leren jasje. Het trashpop duo uit Utrecht met invloeden uit grunge en noise rock staat garant voor een energieke live show. Een lief klein meisje met een poppy stem en een fuzz pedaal plus een drummer met een dikke kit en een leren jack zorgen voor lekkere songs wat samenkomt in een grote bak herrie.

Laura Sjin is zo'n meisje met te veel emoties, maar therapie kan ze niet betalen. Nu ze haar eigen vorm van therapie, namelijk liedjes schrijven, heeft ontdekt, reist ze stad en land af om mensen daarvan op de hoogte te brengen. Hiervoor was Laura al in meerdere bands actief, maar dit is haar eerste soloproject. Laura (19) zit nu in het tweede jaar van de Herman Brood Academie en is live te horen met medestudenten Roger Wijdeveld (drums), Tom Baartmans (basgitaar), Dennis Jonker (gitaar) en Dirk Scholten (gitaar).

De Herman Brood Academie on Tour is een springplank voor opkomende bands van de Herman Brood Academie. Alle shows zijn gratis te bezoeken. Bands als Rondé, Silent War, Emil Landman en Radio Eliza zijn al eerder mee geweest op tour.
Uniek aan de tour is dat alle opleidingen van de Herman Brood Academie aan bod komen. Zo wordt de tour opgezet door de studenten Music Industry Professional, zijn de muzikanten afkomstig van de artiestenopleiding en wordt het licht en geluid verzorgd door studenten van de opleiding podium/studiotechniek.

Paradiso Programme

Programma