Programma
26025847 1292189960924380 8607830320382475925 o

Herman Brood Academie On Tour

Herman Brood Academie On Tour

vrijdag 9 februari 2018

vrijdag 9 februari 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Gratis entree na aanmelding op het Facebook-event

De vijftiende editie van de tour door Nederland met studenten van de Herman Brood Academie. 

Ballarat Bandit
Deze drie mysterieuze gasten wanen zich buiten de gevestigde orde. Met hun melancholische dreamy indierock weten zij de verbinding tussen de alternatieve dromers en de huidige popmuziek te leggen. Enerzijds bezitten de jongens van Ballarat Bandit elementen van acts als Connan Mockasin en Mac Demarco door de catchy refreinen en onbevangenheid. Anderzijds hebben ze raakvlakken met acts als Queen en Focus door de harmonieuze wendingen en complexiteit 
Met deze elementen bieden ze een escapistisch antwoord op een wereld waarin vanalles van je wordt verwacht.

Nova Child
Er is een nieuw grunge-kind geboren: Nova Child. Dit energieke power-trio sleurt je mee naar hun duistere psychedelische wereld waar fuzz-gitaren, bombastische refreinen en galmende zang de boventoon voeren. Alsof The Cure en Queens Of The Stone Age elkaar ontmoet hebben tijdens een concert van Ty Segall.

Towtruck
Een wijs man zei ooit ‘It goes up to eleven’. Je zou kunnen zeggen dat dat het moment was dat Towtruck is ontstaan. Je zou ook kunnen zeggen dat dat niet zo is. Towtruck is een vuig garagerock-trio met veel catchy riffjes en een killer stagepresence. Hun muziek is te vergelijken met bands als The Black Cult, FIDLAR, Nirvana en de overall vibe van mama’s warme lasagne, fresh outta the oven. De liveshows zijn een orgasme aan harde gitaarriffs, rauwe vocals en snelle fills. 12 januari komt hun single ‘Girls’ uit! Het tempo ligt hoog, de lat ligt laag en de amps staan op 11. Vergeet je zwemkleding niet!

Entree is gratis wanneer je bent aangemeld via het Facebook-event.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Towtruck
  • Nova Child
  • Ballarat Bandit

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma