Programma
Hba on tour paradiso

Herman Brood Academie on Tour

Herman Brood Academie on Tour

maandag 26 juni 2023

maandag 26 juni 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Toegang is gratis.

Tijdens HBA on tour gaan “Music Industry professional” studenten aan de slag met het opzetten van een complete tour voor de muzikantenopleiding. De studenten focussen zich daarbij op de pre-productie en de productie van deze tour, daarnaast verzorgen de studenten van podium/studiotechniek het licht en geluid bij de optredens.

De artiesten die deze editie op het podium staan worden zsm bekend gemaakt.

Line-up

Bovenzaal

  • Daddy Unchained
  • Daytime Lingerie
  • The Veins

The Veins

Ouderwetse rock in een modern jasje.
The Veins is een jonge band waar de passie vanaf spat. Doordat de jongens al jarenlang
samenspelen hebben ze een herkenbare chemie waarmee ze tijdens hun optredens het publiek
doen springen. The Veins spelen veel eigen werk, maar er zullen ook genoeg meezingers de
revue passeren. Garantie voor een leuke avond die je als muziekliefhebber niet wil missen!

Daytime Lingerie

Als 'brothers in punkrock arms' bestormt Daytime Lingerie de muziekscene met hun opzwepende indiepunk. Afgelopen jaar heeft de band een behoorlijke reputatie opgebouwd voor hun energieke liveshows en uitstekende crowdsurfing techniek. Hou je zonnebril op, schud die heupjes alvast los, bal je vuisten en stort je vol in de riffs & hooks van Daytime Lingerie!

Daddy Unchained

Drie kings stapte de stinkende garage van jozef en maria binnen. Ze stalen het heilig kindje ennoemde het Daddy Unchained. Het losgebarsten energieke luidruchtige kind wordt bespeelddoor de m- town funky puppetmasters die hun laatste avondmaal zouden vergezellen metnu-metal vinyl. Boek ze voor al je bruiloften en kinderfeestjes.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma