Programma
Paradiso

Herman Brood Academie on Tour: o.a. Emil Landman

Herman Brood Academie on Tour: o.a. Emil Landman

dinsdag 15 april 2014

dinsdag 15 april 2014

Toegang gratis.

Met Emil Landman als headliner (o.a. bekend van DWDD, als support bij de tour van Mister & Mississippi of recent nog als een van de hoogtepunten van het Grasnapolsky Festival) gaan artiesten van de Herman Brood Academie in vijf dagen de poppodia langs. Het doel van de tour is om acts van de opleiding voor hun doorbraak een podium te bieden.

De line-up van de tour wordt gevormd uit studenten die naar aanleiding van hun prestaties op de opleiding worden geselecteerd. Op deze manier mogen muzikanten van elk studiejaar mee op tour.

Naast de studenten van de muzikantenopleiding verzorgen studenten van de opleiding Music Industry Professional de gehele productie en promotie van de tour en de studenten van podium / studiotechniek het licht en geluid bij de optredens.

Door het succes van bands als Mister and Mississippi, John Coffey, Birth of Joy, en het meest recent, Taymir, die allemaal hun roots hebben liggen op de Utrechtse school, is het idee ontstaan om het talent een kans te geven om zich te profileren.

Paradiso Programme

Programma