Programma
IMG 6564

Heinoos 25 jaar jubileumshow + Drukwerk

Heinoos 25 jaar jubileumshow + Drukwerk

Saturday 11 January 2025

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:45, Hoofdprogramma: 19:30

Ticket € 28,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Sinds het millenniumjaar 2000 denderen de mannen van de Heinoos als een diesellocomotief langs dorpsfeesten, zalen en festivals door alle hoeken van Nederland. Deze band staat garant voor een fikse portie rock ’n roll, een schorre strot, hossende menigtes en een griezelige baromzet. Naast het rauwe Høken in de tent wisten ze ook een gevoelige snaar te raken tijdens de vele theatershows afgelopen jaren. In het najaar van 2024 worden er nieuwe deuren geopend, een plek waar dampende feesttenten en theaters samensmelten. De langverwachte Heinoos Club Tour is eindelijk daar, we gaan Høken in de Club! Een show met grotendeels eigen werk, waar oervader Normaal stiekem over de schouder meekijkt. Op 11 januari 2025 viert De Heinoos hun 25-jarig jubileum groots in Paradiso en daarvoor nodigen zij de Amsterdamse band Drukwerk uit voor een dubbelshow. 


Line-up

Grote Zaal

  • De Heinoos
  • Drukwerk
De Heinoos

De Heinoos

Høken in de tent

Drukwerk nieuw

Drukwerk

De Amsterdamse Nederpopband Drukwerk werd in 1978 opgericht door zanger Harry Slinger en muzikanten Ton Coster, Joop May en Hans Witteveen. Eind jaren 70 werd Drukwerk bekend met protestsongs tegen bijvoorbeeld de sluiting van jeugdhonken in Amsterdam-Noord, woningnood en andere misstanden. In 1981 lanceerde de band hun langspeler met hierop de gouden single 'Je Loog Tegen Mij', die op nummer 1 terecht kwam in de Nederlandse Top 40 en tot op heden te vinden is in de NPO Radio 2 Top 2000. In de tien daaropvolgende jaren bracht Drukwerk nog zeven studioalbums uit met hits als 'Marianneke', 'Schijn 'n Lichtje Op Mij' en 'Hee Amsterdam'.

Nog altijd zingt Harry met ontembare energie de favorieten uit het Drukwerk repertoire, vandaag de dag met zijn zoon en toetsenist Bram, bassist Erik Bes, gitarist Bas Kors en oudgediende Marcel Lee achter het drumstel.

Tijden

19:00 uur - Zaal open
19:30 uur - Drukwerk
21:00 uur - De Heinoos

Drukwerk

Drukwerk

Marianneke

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma