Foto Sven Ratzke

Hedwig & The Angry Inch

Hedwig & The Angry Inch

29 dec 2020

29 dec 2020

Paradiso

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

De show van Hedwig & The Angry Inch op 29 december 2020 is afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. 

Hedwig and the Angry Inch is een tragisch maar komische rockmusical over Hansel uit Oost-Berlijn die verliefd wordt op een Amerikaanse soldaat. Om aan de DDR te ontvluchten en met de soldaat te trouwen, transformeert Hansel in Hedwig. Het verhaal volgt Hedwig en haar band 'The Angry Inch' die de tour van Tommy schaduwt terwijl ze haar eigen genderidentiteit ontdekt. De rol van Hedwig wordt gespeeld door cultdiva en entertainer Sven Ratzke. Deze gehele voorstelling is in het Engels en Duits.

Ratzke wordt door pers en publiek geroemd als Hedwig in ‘een career-defining’-rol. Ze neemt je mee en laat niet meer los; samen met de vierkoppige live band die schuurt en rockt. Hedwig and The Angry Inch: ironie, humor en tragiek en het verlangen naar symbiose, de zoektocht naar de perfecte wederhelft.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Sven Ratzke
Op 29 december geeft Sven Ratzke een voorstelling van Hedwig & The Angry Inch in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Hedwig and the Angry Inch

Admiralspalast Klub Berlin

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma