Programma
HN1601 OYSTER LIVE 2017

Heather Nova

Heather Nova

zondag 29 oktober 2017

zondag 29 oktober 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Begin jaren '90 kwam Heather Nova om de hoek kijken in de muziekwereld, en ze heeft deze gelukkig nooit meer verlaten. De productieve singer-songwriter bracht prachtalbums uit als 'Oyster' en 'Siren' en haar meest recente werk is het negende studio-album 'The Way It Feels' uit 2015. Heather Nova staat niet alleen bekend om haar zangkunsten, want ze is ook fervent milieu-activist en nam zodoende in 2010 langspeler '300 Days at Sea' op door alleen gebruik te maken van zelfopgewekte zonne-energie.

In Paradiso speelt de zangeres van Bermudaanse afkomst haar doorbraakalbum 'Oyster', met daarop klassiekers als 'Walk This World', 'Maybe An Angel' en 'Truth And Bone' welke ze 23 jaar later nog steeds vol enthousiasme en passie uitvoert.


Dit concert is uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor Heather Nova in Theater Heerlen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Heather Nova
HN1601 OYSTER LIVE 2017
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma