Programma
Paradiso

HBA 10 jaar met Nouveau Riche (Jebroer, Mr Polska, Boaz v.d. Beatz e.a.), Yung Felix e.a.

HBA 10 jaar met Nouveau Riche (Jebroer, Mr Polska, Boaz v.d. Beatz e.a.), Yung Felix e.a.

Saturday 10 September 2016

Saturday 10 September 2016

Uitsluitend toegang 16 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

In september bestaat de Herman Brood Academie tien jaar. Om dit jubileum te vieren organiseert de muziekopleiding op zaterdag 10 september een eigen festival in alle zalen van Paradiso Amsterdam. Het programma zal uitsluitend uit acts van (oud)studenten bestaan en zal tot diep in de nacht duren. Met een programmering in beide zalen worden de meest succesvolle HBA-acts van de afgelopen jaren gepresenteerd.

Het nachtprogramma bestaat uit een showcase van Nouveau Riche met oa Jebroer, Mr. Polska en Boaz van de Beatz. Daarnaast is ook Yung Felix, Luuk van Dijk en Tahko present.

De opleiding, onderdeel van MBO Utrecht, ging in 2006 van start met praktijkgericht muziekonderwijs voor pop/rock en hiphop en podium- en studiotechniek. Inmiddels vinden dance producers en muziekmanagers er tegenwoordig ook hun plek. Zowel in 2015 als 2016 kreeg de Herman Brood Academie in Elseviers keuzegids het predicaat "Topopleiding". Alumni zijn naast de eerdergenoemde namen onder andere Rondé, Boaz van de Beatz, Nielson, Mr. Polska en Martin Garrix.


Paradiso Programme

Programma