Programma
Happy

Happy Camper + Batobe

Happy Camper + Batobe

zaterdag 23 december 2017

zaterdag 23 december 2017

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Met hulp van gastartiesten als Janne Schra, Blaudzun en Tim Knol nam Job Roggeveen met zijn project Happy Camper de afgelopen jaren twee albums uit. Daarvoor werd de muzikant, componist en producer en beïnvloed door chansons en filmmuziek. Zijn andere job (animatiefilmmaker) zorgde ervoor dat live-optredens ook visueel een spektakel waren. Dat mag ook wel als je met je animatiestudio genomineerd bent geweest voor een Oscar.

Nu is Happy Camper terug met een nieuwe, derde album: ‘Gravity’ vol nummers met synthpop en elektronica met stuk voor stuk catchy melodieën en zanglijnen. Gastvocalisten Kris Berry, IX,  Pien Feith, Marien Dorleijn (Moss), Emil Landman en Tessa Douwstra (Luwten) zorgen daarbij voor een afwisselend geluid en we kunnen Job Roggeveen op zijn woord geloven dat de vertaling naar het podium ook goed uit de verf gaat komen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Happy Camper
Maxresdefault 7 170808 100709

Easy Way Out

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Maxresdefault 8 170808 100924

Go Home

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma