Programma
Hallo venray

Hallo Venray

Hallo Venray

woensdag 7 juni 2023

woensdag 7 juni 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit programma is toegankelijk met een ticket voor 'Oud en Nieuw met Excelsior Recordings'. Dat evenement zou plaatsvinden op deze avond, maar is verplaatst naar een nader te bepalen datum. Deze tickets zijn nog steeds te koop en geven toegang tot Hallo Venray en de nieuwe datum van 'Oud en Nieuw met Excelsior Recordings'.

De Nederlandse indie-veteranenband Hallo Venray zit al meer dan dertig jaar in het vak. Bij de meeste bands van 30+ zit de sleet erop maar het Haagse Hallo Venray klinkt daarentegen feller en urgenter dan ooit tevoren. Hallo Venray bestaat uit muzikant en zanger Henk Koorn, basgitarit Peter Konings en drummer Henk Jonkers. Onlangs bracht het drietal hun nieuwe single 'Jazz' uit, de opmaat naar hun nieuwe album Coffee and Cake, die op 16 september verschijnt via Excelsior Recordings.

Afscheid bassist Hallo Venray
Man van de Avond is Peter Konings, de bassist van Hallo Venray. De beste bassist van stad en land emigreert naar Portugal en zwaait af bij Venray, de band waar hij drie decennia deel van was. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Hallo Venray
Hqdefault 230411 134601

Hallo Venray

World As It Is

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma