Half waif

Half Waif @ Indiestadt

Half Waif @ Indiestadt

donderdag 20 september 2018

donderdag 20 september 2018

In Paradiso - Kelder

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Indiestad presenteert op 19, 20 en 21 september INDIESTADT. Drie avondvullende programma's in Paradiso. Allemaal gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018.

In 2012 begon Nandi Rose Plunkett muziek te maken onder de noemer Half Waif. Samen met vaste bandleden Adan Carlo en Zack Levine creëren ze een krachtig, experimenteel geluid met gecompliceerde structuren. Aanzwellende synths en dreigende percussie gaan samen met de prachtige zang van Plunkett. Eerder dit jaar overtuigde ze een uitverkochte grote zaal van Paradiso als support van Iron & Wine. Afgelopen april kwam haar nieuwste album 'Lavender' uit.  

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Kelder

  • Half Waif

Indiestadt

Dit concert is een onderdeel van het Indiestadt dat een aantal dagen in september plaatsvindt. Aanmelden voor het event met je Indiestadpas 2018 is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog steeds te koop via Ticketmaster.

Blokkenschema Indiestadt
Indiestad presenteert op 19, 20 en 21 september INDIESTADT. Drie avondvullende programma's in Paradiso. Allemaal gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. ​

Half Waif

Keep It Out

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma