Programma
Hafla Anissa 2018

Hafla Anissa

Hafla Anissa

zondag 18 maart 2018

zondag 18 maart 2018

In Tolhuistuin

Zaal open: 15:00, Zaal sluit: 21:00, Hoofdprogramma: 16:00

Earlybird tot 24 februari €17,02 | tot 18 maart 15.00 uur €22,70 | Deurverkoop € 25,00

Hafla Anissa is hét Marokkaanse feest voor de vrouw. Een feest voor moeders en dochters, nichtjes en tantes, buurvrouwen en vriendinnen. Met optredens van populaire artiesten, zoals zangeres Zina Daoudia, Orchestre Ismailia en DJ-Hiba. Verder staan er ook verschillende modeshows op het programma.

Zina Daoudia
Zangeres Zina Daoudia begon al op jonge leeftijd haar carrière en staat bekend om haar successen in zowel Rai als Marokkaanse Chaabi muziek. Zij heeft diverse titels uitgebracht, waaronder ‘Aatini Saki’ (Give me my Handbag!). Daarnaast werd ze ook in 2016 nog bekroond als ‘Best Female North Africa Artis’ op de Africa Music Awards.

DJ Hiba
Is een DJ die bekend staat om haar swingende shows. Ze besloot op 25 jarige leeftijd DJ te worden en kreeg meteen de smaak te pakken. Haar successen bleven niet onopgemerkt, en tot op de dag van vandaag behoort zij tot de top van Marokkaanse DJ’s.

Orchestre Ismailia
Orchestre Ismailia is het oudste Marokkaanse orkest van Nederland. Tijdens dit evenement zullen zij verschillende muziekstijlen ten gehore brengen waaronder Charki, Chaabi, Rai, Soussia en Riffia.

Bekijk evenement op Facebook

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma