Programma
Paradiso

HAFLA ANISSA - HET FEEST VAN DE VROUW

HAFLA ANISSA - HET FEEST VAN DE VROUW

zondag 14 maart 2010

zondag 14 maart 2010

Hafla Anissa staat voor uitgaan in een gezellige sfeer met optredens van de leukste Marokkaanse artiesten, lifestyle en entertainment.

Live:

Khalid Bennani, één van de grotere chaabi-zangers van Marokko. 

Said Mariouari is een van de populairste volkszangers van het afgelopen decennia in de Rif (Noord Marokko). Hij vertolkt de Rifijnse muziekstijl gecombineerd met moderne instrumenten. Dit levert een swingende fusion op waarbij de basis van zijn muziek dicht bij de Riffijnse traditionele muziek blijft.

Choumicha is dé TV-kok van Marokko en tijdens deze Hafla Anissa kun je alles leren over haar kookkunsten. Deze chef was bijna haar roeping misgelopen; als kind vond ze het vreselijk om te moeten helpen in de keuken. Gelukkig is ze daar op teruggekomen, nu is ze regelmatig te zien op de Marokkaanse televisie met haar eigen kookprogramma's.

Samar Abdou is een klassiek opgeleide zangeres, afkomstig uit Rabat. Tegenwoordig woont ze in België, waar ze vaak live te zien is. Tijdens deze Hafla Anissa brengt zij een breed repertoire ten gehore, van bekende, klassieke Arabische nummers tot populaire chaabi- muziek.

DJ Hiba, geïnspireerd door de dj's die zij hoorde als ze zelf uitging, begon ze met het oefenen achter de draaitafel. Nu behoort ze tot de top van Marokkaanse dj's en treedt ze veel op op feesten en festivals. Deze self-made woman heeft geen enkele moeite om grote menigten op haar beats van Arabische pop gemixt met clubmuziek te laten dansen tot in de late uurtjes.

Modehuis Monde du Rêve toont tijdens deze Hafla Anissa exclusief haar nieuwe collectie.

Programma met zitplaatsen. Filmen verboden, camera's worden niet toegelaten, geen alcohol.

Paradiso Programme

Programma