Programma
Haevn web

Haevn

Haevn

donderdag 4 juni 2020

donderdag 4 juni 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van HAEVN op 4 juni is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op donderdag 24 september. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The June 4th concert of HAEVN is postponed to Thursday September 24th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 

===========

Met hun eigenzinnige dreampop verovert HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na het succes van hun debuutplaat ‘Eyes Closed’, heeft HAEVN niet stilgezeten en volgde hun EP ‘Symphonic Tales’ dat werd opgenomen met een groot strijkorkest. Nu is het tijd voor nieuwe muziek. Tijdens hun Unfold Tour nemen ze je mee in hun volgende stap naar het tweede album en zul je worden ondergedompeld in een wereld waar pop- en filmmuziek hun samensmelting vinden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • HAEVN
Op donderdag 4 juni staat HAEVN in Paradiso, Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

HAEVN

Back In The Water

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma