Programma
Guy One 34

Guy One

Guy One

donderdag 24 mei 2018

donderdag 24 mei 2018

In Paradiso

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Guy One is een ongelooflijk goede kologo-speler uit noord-Ghana, die de rijkdom van zijn cultuur op een hedendaagse en onweerstaanbare wijze presenteert. De kologo is een soort getokkelde luit met een huid over de klankkast gespannen, en wordt gezien als de voorloper van de westerse banjo. In zijn eigen land is hij een ster, een vertegenwoordiger van de krachtige kologo-muziek die in Nederland voor het eerst door King Ayisoba geïntroduceerd werd. Op het podium wordt Guy One bijgestaan door twee achtergrondzangeressen en een deel van de Polyversal Souls, een Duitse band die uitblinkt in zeer dansbare polyritmische grooves. Eind januari 2018 verschijnt zijn debuutalbum op Soundway Records.

Bekijk evenement op Facebook

Ticket to the Tropics-pas 2018

Dit programma is gratis toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2018. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2018. Voor sommige programma's zijn een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Polyversal Souls - Yelle Be Bobre (feat. Guy One)

Polyversal Souls - Yelle Be Bobre (feat. Guy One)

GUY ONE - Suro Yuama

GUY ONE - Suro Yuama

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma