Programma
Guitar Wolf 2019 lagere res

Guitar Wolf

Guitar Wolf

maandag 30 oktober 2023

maandag 30 oktober 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

De Japanse powergroep Guitar Wolf maakt gruizige en harde garagerock in het Japans sinds de late jaren tachtig. Hun reputatie van extreem harde liveband bracht ze naar de Verenigde Staten en Europa. Het laatste album ‘BLACK LEATHER BOMB LIVE at WWWX’ bevat live opnames van diverse nummers uit hun meer dan 35-jarig bestaan. Zij staan bekend om hun typische rock'n roll sound en uiterlijk: je kan de bandleden uittekenen in zwarte leren motorjasjes en leren broeken. De band heeft diverse samenstellingen gehad, Guitar Wolf bestaat nu uit Seiji, Gotz en Shingo. Elk lid heeft een Ramones-achtige achternaam aangenomen die het instrument dat hij bespeelt weerspiegelt: Seiji is Guitar Wolf, Gotz is Bass Wolf en Shingo is Drum Wolf.

Line-up

Bovenzaal

  • Guitar Wolf
Guitar Wolf - Summertime Blues

Guitar Wolf

Summertime Blues

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Guitar Wolf - Can Nana Fever

Guitar Wolf

Can Nana Fever

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma