Guitar Wolf 2019 lagere res

Guitar Wolf

maandag 30 oktober

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Ticket € 16,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

De Japanse powergroep Guitar Wolf maakt gruizige en harde garagerock in het Japans sinds de late jaren tachtig. Hun reputatie van extreem harde liveband bracht ze naar de Verenigde Staten en Europa. Het laatste album ‘BLACK LEATHER BOMB LIVE at WWWX’ bevat live opnames van diverse nummers uit hun meer dan 35-jarig bestaan. Zij staan bekend om hun typische rock'n roll sound en uiterlijk: je kan de bandleden uittekenen in zwarte leren motorjasjes en leren broeken. De band heeft diverse samenstellingen gehad, Guitar Wolf bestaat nu uit Seiji, Gotz en Shingo. Elk lid heeft een Ramones-achtige achternaam aangenomen die het instrument dat hij bespeelt weerspiegelt: Seiji is Guitar Wolf, Gotz is Bass Wolf en Shingo is Drum Wolf.

Line-up

Bovenzaal

  • Guitar Wolf
Guitar Wolf - Summertime Blues

Guitar Wolf

Summertime Blues

Guitar Wolf - Can Nana Fever

Guitar Wolf

Can Nana Fever

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma