Programma
Guido website

GUIDO

GUIDO

zondag 24 mei 2020

zondag 24 mei 2020

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma half zittend, half staand

(English info below)
Nederlands:
Het concert van GUIDO op 24 mei is uitgesteld en vindt nu plaats op zondag 14 maart 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 
English:
The May 24th concert of GUIDO is postponed to Sunday, March 14th, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

Componist-pianist Guido Heeneman werkt al jarenlang succesvol achter de schermen aan muziek voor bekende tv-series. Denk Krabbe Zoekt Picasso, Op1, De Neven van Eus, Jinek (KRO) en heel veel andere programma’s, documentaires & films, voor de serie Krabbe Zoekt Picasso won hij in 2018 een Buma Award. Onder de noemer GUIDO creëert hij sinds een aantal jaar zijn eigen composities, die hij omschrijft als ‘filmisch, meditatief en betoverend’. Hij bracht eerder al zulke ingetogen, melancholische werken uit, maar ‘Portraits of Tomorrow’ is zijn eerste volwaardige project waarmee hij de volledige vrijheid opzoekt als muzikant en componist. Bijzonder is ook de videoclip bij ‘Portraits of Tomorrow (For Zef)’, met een hoofdrol voor actrice Bo Maerten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • GUIDO
Hqdefault 200123 142241

Portraits of Tomorrow

Hqdefault 200123 142241 1

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma