Programma
Guido website

GUIDO

GUIDO

dinsdag 30 juni 2020

dinsdag 30 juni 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 14:30, Hoofdprogramma: 15:00

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Dit concert is uitverkocht // This concert is sold out

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Op dinsdag 30 juni speelt GUIDO in de grote zaal van Paradiso voor een klein publiek. Het concert wordt vastgelegd op video en op 1 juli uitgezonden via de kanalen van Paradiso en GUIDO. Houd deze pagina op onze website in de gaten voor meer livestreams of kijk optredens die al zijn geweest terug.

Componist-pianist Guido Heeneman werkt al jarenlang succesvol achter de schermen aan muziek voor bekende tv-series. Denk Krabbe Zoekt Picasso, Op1, De Neven van Eus, Jinek (KRO) en heel veel andere programma’s, documentaires & films, voor de serie Krabbe Zoekt Picasso won hij in 2018 een Buma Award. Onder de noemer GUIDO creëert hij sinds een aantal jaar zijn eigen composities, die hij omschrijft als ‘filmisch, meditatief en betoverend’. Hij bracht eerder al zulke ingetogen, melancholische werken uit, maar ‘Portraits of Tomorrow’ is zijn eerste volwaardige project waarmee hij de volledige vrijheid opzoekt als muzikant en componist.

===========

Belangrijk: dit concert wordt uitgezonden op Facebook, Youtube en Twitch. Het aanwezige publiek kan tijdens de opnames ook in beeld gebracht worden. Ook wordt het publiek verzocht stil te zijn tijdens de opnames.

Voor dit programma zijn slechts 30 tickets beschikbaar. Tickets zijn alleen online te bestellen met een limiet van 2 tickets per persoon. Een Paradiso lidmaatschap is niet nodig. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • GUIDO
Hqdefault 200602 152750

GUIDO

Portraits of Tomorrow (For Zef)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma