Guido website

GUIDO

GUIDO

zondag 24 oktober 2021

zondag 24 oktober 2021

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: de locatie is gewijzigd van Paradiso Noord naar de Amstelkerk. 

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check voor meer informatie www.paradiso.nl/nl/nieuws/informatie-bezoeken-programma-s-met-coronatoegangsbewijs/84818/


  • Programma half zittend, half staand

NL: Dit is het verplaatste programma van 24 mei 2020 en 14 maart 2021. Tickets gekocht voor die data zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

ENG: This is the postponed event of May 24th, 2020 and March 14th, 2021. Tickets bought for the original date are valid for this date.

Componist-pianist Guido Heeneman werkt al jarenlang succesvol achter de schermen aan muziek voor bekende tv-series. Denk Krabbe Zoekt Picasso, Op1, De Neven van Eus, Jinek (KRO) en heel veel andere programma’s, documentaires & films, voor de serie Krabbe Zoekt Picasso won hij in 2018 een Buma Award. Onder de noemer GUIDO creëert hij sinds een aantal jaar zijn eigen composities, die hij omschrijft als ‘filmisch, meditatief en betoverend’. Hij bracht eerder al zulke ingetogen, melancholische werken uit, maar ‘Portraits of Tomorrow’ is zijn eerste volwaardige project waarmee hij de volledige vrijheid opzoekt als muzikant en componist. Bijzonder is ook de videoclip bij ‘Portraits of Tomorrow (For Zef)’, met een hoofdrol voor actrice Bo Maerten.

Gastartiesten: Rachèl Louise, Chris Murphy, Laura en Daan Harmsen

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Amstelkerk

  • GUIDO
Hqdefault 210219 101831

GUIDO

Portraits of Tomorrow (For Sef)

Paradiso Programme

Programma