Gruppo Sportivo

Gruppo Sportivo

Gruppo Sportivo

zaterdag 15 juli 2023

zaterdag 15 juli 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

De Haagsche popband Gruppo Sportivo en Paradiso gaan alweer een tijd terug: de band bezocht Paradiso voor het eerst in 1976. Dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, bewijst het vervolg van hun Spotify Tour. Opnieuw zullen de meest gestreamde nummers bepalend zijn voor de invulling van de setlist. Nederpopklassiekers als 'Hey Girl', 'Beep Beep Love', 'Tokyo', 'P.S. 78',  'Rock ’n Roll' en 'Disco Really Made It' zullen dus ongetwijfeld de revue passeren.

De bezetting van de band bestaat uit frontman Hans Vandenburg (zang/gitaar), andere oerleden Peter Calicher (keyboards) en Max Mollinger (drums), maar ook blikvangers Lies Schilp en Inge Bonthond (beiden zang) zijn als de Bombitas weer van de partij. Ook vaste waarde Tim Barning (bas) en special guest Wouter Kiers (saxofoon) maken deze keer hun opwachting.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Gruppo Sportivo
Op zaterdag 15 juli staat Gruppo Sportivo in Paradiso Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets

Gruppo Sportivo

Beep Beep Love

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma