Programma
Gruff Rhys website 1

Gruff Rhys

Gruff Rhys

dinsdag 8 maart 2022

dinsdag 8 maart 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Gruff Rhys op 8 maart 2022 is afgelast. Het volledige statement van de artiest vind je onderaan dit bericht. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Statement: "Extremely sorry to announce that my European tour will now start later in March due to Covid restrictions and their logistical repercussions. The tour will now start on March 14th in Donostia, with the tour in Spain and France remaining intact but all preceding shows will not go ahead. Hoping I can return to those cities I’m missing out on this time as soon as it’s safe and possible. Much apologies for these changes especially if it effects any travel plans."

Gruff Rhys werd bekend als de frontman van psych-popband Super Furry Animals, maar maakt nu ook al geruime tijd furore als soloartiest en pop-excentriekeling. Daarnaast is de Welshe zanger in zijn carrière veel samenwerkingen aangegaan; zo droeg hij samen met De La Soul bij aan de Gorillaz-track ‘Superfast Jellyfish’, is hij te horen op ‘Cream Dream’ van Simian Mobile Disco en verzorgt hij de zang op ‘Dial: Revenge’ van Mogwai. Zijn eerste soloalbum ‘Yr Atal Genhedlaeth’ verscheen in 2005 en was geheel in het Welsh gezongen. Na die eerste release verscheen elk nieuw album via Rough Trade, waarop in mei 2021 ook zijn zevende en meest recente plaat ‘Seeking New Gods’ uitkwam. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Gruff Rhys
Op dinsdag 8 maart geeft Gruff Rhys een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Gruff Rhys

Loan Your Loneliness

Op dinsdag 8 maart geeft Gruff Rhys een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Gruff Rhys

Mausoleum Of My Former Self

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma