Programma
Gruff Rhys

Gruff Rhys + BITW

Gruff Rhys + BITW

Sunday 3 March 2024

Sunday 3 March 2024

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl.

Gruff Rhys heeft een bomvol cv. Zo is hij muzikant, componist, producer, filmmaker, schrijver, soloartiest en zit daarnaast in verschillende bands, waaronder Neon Neon en Super Furry Animals. In januari 2024 komt zijn 25ste album 'Sadness Sets Me Free' uit, waarmee hij het 35-jarig bestaan van zijn carrière markeert. Iets dat Rhys zelft moeilijk om te geloven vindt. De eerste single 'Celestial Candyfloss' is volgens de Welshman een poging tot een kleine symfonie die gaat over de wegen die mensen bereid zijn om te wandelen voor de liefde. Verwacht klassieke popgeluiden, dramatische snaarpartijen, onverwachte melodieën en een vleugje melancholie. Sadness Sets Me Free is de opvolger van het goed ontvangen 'Seeking New Gods' uit 2021.

Support: BITW

Line-up

Club

  • Gruff Rhys

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is vanaf 1 november verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Let op: de 2023 pas is NIET geldig voor dit evenement.

Gruff Rhys

Gruff Rhys

Celestial Candyfloss

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van Gruff Rhys

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma