Programma
Greyson Chance

Greyson Chance

Greyson Chance

zaterdag 5 oktober 2019

zaterdag 5 oktober 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

VIP / Meet & greet package: € 49,50 incl. servicekosten (excl. lidmaatschap)

Let op! Dit concert is verplaatst naar zaterdag 19 oktober 2019. Reeds gekochte (vip-)tickets blijven geldig of kunnen worden geretourneerd aan Ticketmaster. Tijd en locatie zijn ongewijzigd. Alle informatie over het nieuwe evenement vind je op deze pagina.

De Amerikaanse singer-songwriter Greyson Chance werd op dertienjarige leeftijd ontdekt. In 2010 plaatste hij een cover van ‘Paparazzi’ op Youtube en dat bleef niet onopgemerkt; talkshowpresentator Ellen DeGeneres kreeg de video in het oog en tekende de jonge artiest voor haar platenlabel. Het leidde tot de release van debuut ‘Hold On 'til the Night’ in 2011. Daarna bleef het een periode stil vanwege school en studie, maar dit jaar is Greyson Chance terug met zijn opvolger ‘Portraits’. Nu met een volwassen baritongeluid, waarmee hij thema’s als hartenzeer en eenzaamheid bezingt op pakkende popcomposities.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Greyson Chance

VIP / Meet & greet package

Het VIP-package kost € 49,50 en bevat de volgende onderdelen:

  • Vroege entree tot de show, voordat de deuren openen
  • Een akoestische sessie van Greyson Chance
  • Q&A na de sessie
  • Meet & greet en een fotomoment

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma