Greyson Chance

Greyson Chance

Greyson Chance

donderdag 15 oktober 2020

donderdag 15 oktober 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Greyson Chance op 15 oktober 2020 is nogmaals uitgesteld en vindt nu plaats op zaterdag 1 mei 2021. Let op: dit concert zou in eerste instantie op 9 april 2020 plaatsvinden. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum in 2021. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.
English:
The October 15th, 2020 show of Greyson Chance had to be rescheduled again, the concert will now take place on Saturday, May 1st, 2021. Please note: this concert was initially scheduled on April 9th, 2020. All bought tickets remain valid for the new date in 2021. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

De Amerikaanse zanger Greyson Chance werd op dertienjarige leeftijd ontdekt. In 2010 plaatste hij een cover van ‘Paparazzi’ op Youtube en dat bleef niet onopgemerkt; talkshowpresentator Ellen DeGeneres kreeg de video in het oog en tekende de jonge artiest voor haar platenlabel. Het leidde tot de release van debuut ‘Hold On 'til the Night’ in 2011. Daarna bleef het een periode stil vanwege school en studie, maar in het voorjaar van 2019 kwam Greyson Chance terug met zijn opvolger ‘Portraits’. Nu met een volwassen baritongeluid, waarmee hij thema’s als hartenzeer en eenzaamheid bezingt op pakkende popcomposities.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Greyson Chance

VIP / Meet & greet package (uitverkocht)

Het VIP-package kost € 50,- (excl. servicekosten) en bevat de volgende onderdelen:

  • Regulier entreeticket voor de show
  • Vroege entree tot de show, voordat de deuren openen
  • Een akoestische sessie van Greyson Chance
  • Q&A na de sessie
  • Een Greyson Chance-tour polsbandje
  • Meet & greet en een fotomoment

VIP-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Paradiso is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

Hqdefault 200309 150911

Dancing Next To Me

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma