Programma
Greyson Chance website

Greyson Chance + RANI + Rani

Greyson Chance + RANI + Rani

zaterdag 1 mei 2021

zaterdag 1 mei 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Meer informatie over VIP-tickets is onderaan deze pagina te vinden.

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Greyson Chance op 1 mei 2021 in Paradiso is afgelast vanwege het uitstellen van de gehele Europese tournee, veroorzaakt door de onzekere situatie rondom het coronavirus. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. 
English:
The May 1st, 2021 concert of Greyson Chance in Paradiso is cancelled due to the artist's postponement of the European tour, caused by the uncertainty around the Covid-19 situation. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

===========

De Amerikaanse zanger Greyson Chance werd op dertienjarige leeftijd ontdekt. In 2010 plaatste hij een cover van ‘Paparazzi’ op Youtube en dat bleef niet onopgemerkt; talkshowpresentator Ellen DeGeneres kreeg de video in het oog en tekende de jonge artiest voor haar platenlabel. Het leidde tot de release van debuut ‘Hold On 'til the Night’ in 2011. Daarna bleef het een periode stil vanwege school en studie, maar in het voorjaar van 2019 kwam Greyson Chance terug met zijn opvolger ‘Portraits’. Nu met een volwassen baritongeluid, waarmee hij thema’s als hartenzeer en eenzaamheid bezingt op pakkende popcomposities. In het najaar van 2019 stond hij al in een uitverkochte kleine zaal van Paradiso, in 2021 komt hij terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso Noord. 

Support: RANI
RANI is een Nederlandse zangeres die bekend werd door de Sam Feldt-hit ‘Post Malone’, die op Spotify ruim 369 miljoen keer is gestreamd. Eind oktober 2020 bracht ze haar debuut-EP uit genaamd ‘EP3’, vol tijdloze popmelodieën met invloeden van r&b en soul.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Greyson Chance
  • RANI

VIP / Meet & greet package

Het VIP-package kost € 50,- (excl. servicekosten) en bevat de volgende onderdelen:

  • Regulier entreeticket voor de show
  • Vroege entree tot de show, voordat de deuren openen
  • Een akoestische sessie van Greyson Chance
  • Q&A na de sessie
  • Een Greyson Chance-tour polsbandje
  • Meet & greet en een fotomoment

VIP-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Paradiso is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

Hqdefault 200927 220417

Greyson Chance

Dancing Next To Me

Hqdefault 201111 120902

RANI

Love for me

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma