Programma
Grandbrothers alternative photo credit tonje thilesen jpg

Grandbrothers

Grandbrothers

Monday 9 April 2018

Monday 9 April 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

De wonderschone melodieën die Erol Sarp uit zijn vleugel tovert doen denken aan neoklassieke generatiegenoten zoals Nils Frahm, Ólafur Arnalds en Steve Reich. De percussie en beats die het duo uit de vleugel weet te halen en vervolgens elektronisch bewerkt worden door Lukas Vogel met een zelfgebouwd apparaat, doen weer meer denken aan elektronische pioniers zoals Weval, Trentemøller en Moderat. Samen is het een ongekende combi die de twee muzikanten als Grandbrothers uitbrengt. Vorig jaar verscheen album 'Open', hun tweede langspeler. 

Met als vertrekpunt een open vleugel en een ongekende synergie tussen het duo, weet Grandbrothers een spannende show neer te zetten. Zowel in een klassieke concertzaal met aandachtig luisterend publiek als in een rauwe club met een staand en dansend publiek weten de Zwitserse en Duits-Turkse artiesten keer op keer te overtuigen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Grandbrothers
Maxresdefault 29 180108 134319

Bloodflow

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma