Programma
F6888f2d 0e63 4bd9 93cb cb3d78761466

Grandaddy & The Lost Machine Orchestra + Malojian

Grandaddy & The Lost Machine Orchestra + Malojian

vrijdag 22 april 2022

vrijdag 22 april 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Jason Lytle voegt zich bij een nieuw samengestelde cast van Franse muzikanten en vormt daarmee The Lost Machine Orchestra. Op deze avond zullen ze 'The Sophtware Slump'  en andere Grandaddy-favorieten uitvoeren zoals je ze nog nooit eerder gehoord hebt.

Grandaddy is opgericht in Modesto, Californië in 1992. De band brak in de eerste instantie door in 1997 met hun debuutalbum 'Under the Western Freeway' en de singles ‘Summer Here Kids’ en ‘A.M. 180’. Ze scoorden later nog veel meer lof met ‘The Sophtware Slump’. De band - onder leiding van songwriter, gitarist, toetsenist en skateboardende antiheld Jason Lytle - staat bekend om hun liedjes met pakkende analoge synthesizerloopjes en fuzzy gitaarsound met tongue-in-cheek teksten. Grandaddy mag beroemdheden als David Bowie, Kate Moss, Liv Tyler en Scott Weiland (Stone Temple Pilots) tot hun fans rekenen. Op 22 april keert de band voor het eerst in vijf jaar terug naar Paradiso. Deze keer werkt Jason Lytle samen met een groep Franse muzikanten om The Lost Machine Orchestra te vormen en om 'The Sophtware Slump' en andere Grandaddy favorieten op een nieuwe manier te brengen.


Support: Malojian 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Grandaddy
  • Malojian
Op vrijdag 22 april 2022 geeft Grandaddy een concert in Paradiso. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Grandaddy - Way We Won't

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma