Programma
Grachtenfetstival 1

Grachtenfestival - Labels Aren't Our Names

Grachtenfestival - Labels Aren't Our Names

Sunday 15 August 2021

Sunday 15 August 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

Vanwege de beperkte zaalcapaciteit (maximaal 250 bezoekers) is het bij dit programma niet nodig een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs te tonen bij de ingang. 

Je hoeft voor dit programma géén coronatoegangsbewijs te laten zien bij binnenkomst. Bezoekers houden onderling 1,5 meter afstand tot elkaar. In Paradiso is het dragen van een mondkapje sinds 26 juni 2021 niet verplicht, maar het wordt wel aangeraden deze bij verplaatsingen in het gebouw te dragen. Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen Paradiso. 

  • Programma met zitplaatsen
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Paradiso en Grachtenfestival slaan de handen ineen voor de uitvoering van het nieuwe werk ‘Labels Aren’t Our Names’ van componist, zanger en ud-speler Nawras Altaky. Hij heeft van het Grachtenfestival de Compositieopdracht 2021 gekregen en zich voor het stuk laten inspireren door het festivalthema Luister! Muziek als protest.

Samen met een ensemble bestaande uit uiteenlopende jonge topartiesten brengt Nawras het werk in première. Daarnaast staan nog vijf andere nieuwe composities op het programma. Luister naar virtuose en moderne composities, op smaak gebracht met prachtige Arabische melodieën, de vrijheid van jazzharmonieën en de kracht van klassiek contrapunt. De composities van Nawras zijn zeer persoonlijk en veelal geïnspireerd door zijn waarden, verhalen en ervaringen. De muziek wordt ondersteund door tekst, performance en beeldende kunst.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Grachtenfestival

Het ensemble:

Nawras Altaky - ud & zang
Fuensanta Mendez - contrabas & zang
Ghaeth Almaghoot - klarinet
Modar Salama - percussie
Sun Zheng - erhu
Koen Boeijinga - saxofoon
Mees Siderius - drums
Odei Al- Magut - trombone
Marta Warelis - piano
Mohamed Boujarra - dans

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma