Programma
Gouden Tuinkabouters

Gouden Tuinkabouters

Gouden Tuinkabouters

vrijdag 18 juni 2021

vrijdag 18 juni 2021

In Tolhuistuin - Tuin

Zaal open: 17:00, Zaal sluit: 21:00, Voorprogramma: 15:00, Hoofdprogramma: 20:00

Een ticket = een tafel voor twee personen
 • Programma met zitplaatsen
 • Beperkt aantal tickets per persoon
 • Tickets alleen online verkrijgbaar

De Gouden Kabouters komen naar je toe deze zomer!

Traditiegetrouw vindt de Gouden Kabouter Awards plaats elk jaar in Paradiso: een rebelse prijsuitreiking voor stoute, briljante, opvallend of ondeugende mensen in het uitgaansleven. Na 25 jaar trouwe dienst aan het nachtleven vinden de Kabouters dat het tijd is voor een vakantie.

Onze lieve kleine gouden mannen gaan back to their roots tussen de bomen in de Oase van Noord, de Tolhuistuin op vrijdag 18 juni en iedereen is welkom om mee te gaan. Reserveer een tafel, pak de pont en geniet van een borreltje in pure natuur met vrienden en collega's in deze magische secret garden.

DJ's Boris Werner & Julien Simmons komen langs met de Koma Bak 2 Bak bakfiets om de mobiele muzikale begeleiding te verzorgen en PinqRadio maakt een liveuitzending vanuit de tuin. Rumour has it dat MC Buttslammer een van zijn legendarische bingosessies komt doen en er wordt een Gouden Kabouter uitgereikt aan een nietsvermoedende kandidaat.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Tuin

  Route naar Tolhuistuin

  Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

  Paradiso Programme

  Programma