Paradiso

Gouden Kabouter Awards

Gouden Kabouter Awards

Monday 21 March 2016

Monday 21 March 2016

De Onofficiele Oscars voor de Dansscene.

De nominatieronde is reeds begonnen. Wie verdient een prijs en waarom? Geef je mening op: http://www.goudenkabouter.nl/nomineer-nu/

De Gouden Kabouter Awards (GKA) is al 21 jaar de Number One Awardshow voor de Nederlandse Uitgaanswereld. Internationale DJ’s, ambitieuze feestorganisaties en hardwerkende backstagehands vechten om in bezit te komen van een van de prestigieuze kleine gouden mannen. Prijzen worden uitgereikt aan o.a. de Meest Sexy DJ, Favoriete Festival, DJ met het Slechtste Kapsel, Beste VJ, Mooiste Decor en voor de eerste keer in GKA geschiedenis maakt het publiek zelf kans om een eigen Gouden Kabouter te winnen. Dit jaar wordt de avond live getelevisierd vanuit Studio 21 in het Paradiso Mediapark olv presentatoren MC Buttslammer & Dooske met visuele ondersteuning van Vision Impossible & muzikale directeur Jack Undercover. De kabouters draaien door tot diep in de nacht na de uitzending.

De Gouden Kabouter Awards werkt dit jaar samen met Project Aware, dat op 29 april in de Westerunie Dance4Freedom organiseert.

Tijdens deze avond zijn ze aanwezig om een Photo4Freedom van je te maken. Neem je beste looks mee, denk aan aan wat vrijheid voor jou betekent en shine voor de lens.

Meer informatie over Project Aware vind je hier.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma