Programma
GOOSE web 2

GOOSE + Gene Gene

GOOSE + Gene Gene

maandag 11 april 2022

maandag 11 april 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

GOOSE is een vierkoppige Belgische electrorockband. Vanuit hun eigen Safari Studios in Kortrijk maken Mickael Karkousse, Dave Martijn, Tom Coghe en Bert Libeert dansbare en stevige nummers waarin synthesizers de boventoon voeren. Al sinds 2000 weet de formatie de kloof tussen rockers en ravers te overbruggen: zo zie je GOOSE net zo makkelijk Tomorrowland als Rock Werchter platspelen. 

De band brak door met eerste single 'Audience', die in een Coca-Cola reclame te horen was en daardoor in Europa snel opgepikt werd. Vijf albums en vele succesvolle singles volgden, waarvan een aantal werden geremixt door mede-electro acts als Soulwax en The Bloody Beetroots.

Met het nieuwste album 'Endless', dat op 11 maart 2022 verscheen, gaat de band terug naar haar roots: krakende rock meets klinische electronica, te midden van emotionele songwriting.

Support: Gene Gene

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • GOOSE
  • Gene Gene
Hqdefault 220318 160223

GOOSE

Endless

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma