Programma
Jan21 G Kx Evvvie m 004

Locatie gewijzigd

Good Kid + Dutch Criminal Record

Good Kid + Dutch Criminal Record

zondag 29 september

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 21,20

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Voor dit concert is er een VIP-upgrade beschikbaar. Kijk voor meer informatie onderaan deze pagina. 

Dit evenement is verplaatst van Tolhuistuin naar Paradiso (Grote Zaal). Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie.

Good Kid, de vijfkoppige indierockband uit Toronto, is een veelzijdig ensemble. Ze combineren J-rock, indie-rock en poppunk, en creëren daarnaast tevens internetkunst. De band heeft videogames gemaakt rondom het fictieve personage Nomu en daarbij inclusieve online ruimtes gecreëerd. Dit wist al snel de aandacht te trekken van grote contentmakers zoals MrBeast, Wilbur Soot en TommyInnit. De single 'No Time to Explain' van EP 'Good Kid 3' heeft al miljoenen streams op Spotify weten te scoren. Met uitverkochte headlinetours in de VS en Europa bewijst Good Kid's online aanhang zich ook fysiek

Support: Dutch Criminal Record

Line-up

Grote Zaal

  • Good Kid
  • Dutch Criminal Record

Good Kid on Spotify

VIP-upgrade beschikbaar

Voor dit evenement is een VIP-upgrade à €60 per stuk beschikbaar. Let op: hiervoor moet je al in bezit zijn van een toegangsticket. 

VIP Package (upgrade only) includes:
- Intimate Acoustic Performance
- Meet & Greet with Good Kid
- Early Venue Access
- Exclusive Merchandise
- Group Photo

Let op: Paradiso is niet betrokken bij de inhoud en uitvoering van de Meet & Greet Experience Package. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt volledig bij de artiest en het team van de artiest.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma