Programma
Goldkimono 1

Goldkimono

Goldkimono

zaterdag 30 april 2022

zaterdag 30 april 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit is het verplaatste concert van 3 december 2021. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum zijn ook geldig voor dit concert.

Vanwege de grote vraag naar tickets is er een extra concert van Goldkimono bevestigd op 29 april 2022.

De Nederlandse singer-songwriter Goldkimono maakt pop met invloeden van indie, nineties hiphop, elektronische muziek en reggae. Achter de artiestennaam gaat producer en songwriter Martijn 'Tienus' Konijnenburg schuil. Voordat hij solowerk als Goldkimono uitbracht, boekte Konijnenburg succes met zijn band Leafs, die in 2007 de grote hit 'Wonderwoman' scoorde, en als songwriter van onder andere wereldhit 'Firestone' van de Noorse producer Kygo. In 2020 bracht Goldkimono met succes zijn eerste single 'To Tomorrow' uit. Op 5 november komt zijn volgende liedje ‘Monkey To Man’ uit en zal hij volgend jaar zijn album releasen (waarvan hij de meeste songs op 30 april live in Paradiso ten gehore gaat brengen). 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Goldkimono
Goldkimono - To Tomorrow

Goldkimono

To Tomorrow

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma