Programma
Golden boy web

Golden Boy, New Bliss, Liza Lo

Golden Boy, New Bliss, Liza Lo

donderdag 20 februari 2020

donderdag 20 februari 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

De Haarlemse band Golden Boy verrast je door hun favoriete artiesten zoals Editors, Warpaint, Radiohead en Alt-J samen te laten smelten tot een bloedhete, maar frisse brei van energie die zij indiedisco noemen. Met hun dynamiek en diepe soundscapes voeren ze je mee langs de weg waaraan ze hard timmeren.  In aanloop naar de release van hun debuut EP 'Bundle of Joy' bracht de band in september hun single '(S)Undress' uit. In december en januari zullen ze nog twee singles van de EP loslaten in de wereld. Daarbij spelen ze onder andere tijdens de Indiestad Nieuwjaarsborrel in Paradiso op 2 januari. 'Bundle of Joy' zal verschijnen op 14 februari, gevolgd door een releaseshow met een vol programma in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Golden Boy
  • New Bliss
  • Liza Lo

New Bliss

New Bliss is een pop-rock powertrio dat bestaat uit Renske en haar tweelingbroers Jelle en Jochem. De band is naar eigen zeggen beïnvloed door namen als Paramore en Alanis Morrisette. In 2018 brachten ze hun debuut EP ‘Perhaps Tomorrow’ uit, welke inmiddels meer dan 215.000 streams heeft op Spotify. In hetzelfde jaar heeft frontvrouw Renske met de Amerikaanse band 30 Seconds to Mars in de Ziggo Dome gespeeld en sinds kort is de tweede EP ‘I Know You Know’ ook een feit. 

Hqdefault 191126 112408

New Bliss

Fade

Liza Lo

Amsterdams eigen Liza Lo slaat een brug tussen ambient- en elektronische geluiden en popmuziek. Haar focus ligt voornamelijk op natuurlijke geluiden en de betekenis van haar teksten. Geïnspireerd geraakt door artiesten als FKJ, Flume en Mac Miller, creëert ze nu eigen poëzie in haar esthetische wereld.

Hqdefault 191126 112408 1

Liza Lo ft. Son of Cabe

Drive

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma