Ditisvoorjou

Goldband - 21:45 uur

Goldband - 21:45 uur

25 jan 2021

25 jan 2021

Paradiso

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 21:45

Dit concert is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met informatie over het retourneren van hun tickets. Het bericht van Goldband:

"Lieve fans! Met pijn in ons hart hebben we wegens de aanhoudende maatregelen en besmettingscijfers besloten de ‘Dit is voor jou’ sit-down tour te annuleren. De tour, die al één keer eerder verplaatst was, zou onze eerste tour worden en wij waren ready om alles te geven, maar het ziet er momenteel niet naar uit dat het snel beter wordt en aangezien we genoeg andere dingen in petto hebben voor dit jaar paste deze tour er in de huidige vorm er niet meer bij. Wij balen er mega van, want wij hadden ook niets liever gewild, maar niet getreurd: Er komt een tour, maar nog even geduld."

---

In 2019 stapten deze drie Hagenezen rechtstreeks van de bouwplaats het club- en festivalcircuit binnen als Goldband. De livereputatie snelde de band vooruit en bracht ze kort na het uitbrengen van hun debuut EP naar Wildeburg en Lowlands, waar het publiek de nummers 'Witte Was' en 'Mijn Stad' al uit volle borst meezingt. Dit jaar volgde de tweede EP 'Van de Roulette naar de Doublet', waarop naast bangers ook de zachte kant die achter het harde leven in de bouw schuilgaat naar voren komt. De zingende stukadoors zijn klaar om de bouwplaats achter zich te laten en de troffel voorgoed in te wisselen voor de microfoon.

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Goldband

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma