Programma
Paradiso

Going to a Go-Go

Going to a Go-Go

zaterdag 18 februari 2012

zaterdag 18 februari 2012

Going To a Go-Go feesten zijn een showcase voor coole (inter-)nationale 60's bands, GoGo-Girls, pop-art projecties en een groovy selectie van dansbare retro-klassiekers. Doe mee en dans de Monkey, de Hitch-Hike, de Watusi, Pony, Surf, Twine, Jerk, Mashed Potato, Shake, Slide, Slow Fizz en andere 60’s dansrages. www.going-to-a-gogo.com

Live: Sheetah et les Weissmüller (Franse psychedelische 60's beat), Working Voodoo Club (rauwe, smerige rhythm 'n' blues), 60's modeshow door IBOLYA (www.ibolya.nl), dvj-duo The Scopi-Tonics.


Sheetah et les Weissmüller is een Franse psychedelische pop’n’roll-band. Hun sound barst van de twaalfsnarige gitaren, Farfisa orgels, tamboerijnen en achtergrondzang. De band bestaat al tien jaar en trad op met de Fleshtones, Fuzztones, Playboys, Bell-Rays, Terribles, Vigon en anderen. Hun debuutalbum 'Hola Yé-Yeah' was een hit in de underground garage scene en het vervolgs, 'Evolution Française' is onderweg.

Working Voodoo Club kun je vinden in de krochten van vergeten platenwinkels, óf zwetend op dansvloeren waar vergeten oude, Afro-Amerikaanse muziek wordt gedraaid. Ze voelen zich thuis tussen analoge cassetterecorders, electronische snaarinstrumenten en fanfare - gevangen in hypnotische blues en ritmische grooves.

Ibolya (de jaren zestig van nu!) is een nieuwe webwinkel met jurken en rokken die zijn geïnspireerd op kleding uit de jaren zestig. Klassiekers met een twist, basic met een verrassend element. Uisluitend een of twee unikleuren. Ibolya jurkjes en rokjes worden gemaakt in Amsterdam; van schets tot kledinghanger. www.ibolya.nl

Paradiso Programme

Programma